Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Νικητιάδης: Μετακομίζει χωροταξικά και όχι διοικητικά η Γενική Γραμματεία Τουρισμού

"Μπλόκο" στον υφυπουργό από τους υπαλλήλους!

Δεν τον αναζητούμε μόνον εμείς τελικά. Αλλά οπωσδήποτε δεν τον ψάχνουμε τόσο πολύ ώστε να τον κυνηγάμε και να τον μπλοκάρουμε στην έξοδο του υπουργείου! Αυτό, όμως, συνέβη χθες το πρωί, στη Λεωφόρο Αμαλίας, όπου οι περαστικοί έξω από το υπουργείο Τουρισμού…


…είδαν έκπληκτοι να προσπαθεί να βγει ο υφυπουργός Νικητιάδης και από πίσω του και γύρω του τα μέλη του προεδρείου του Συλλόγου και υπαλλήλους να τον επιπλήττουν γιατί για τρίτη συνεχζόμενη φορά το τελευταίο διάστημα, δεν τους δέχθηκε για να τους ενημερώσει σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι με τη Γενική Γραμματεία Τουρισμού.
Τόσα και τόσα ακούγονται και κυκλοφορούν, έχουν αναβιώσει και κάποια παλαιότερα σενάρια περί συγχωνεύσεων κάποιων εκ των Γραμματειών του ΥΠΠΟΤ, αλλά και με σχεδόν βέβαιη ως πληροφορία, την μεταφορά όλης της Γραμματείας και των υπηρεσιών της στο κτίριο που στεγάζεται η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, επί της Λεωφόρου Κηφισίας, στους Αμπελόκηπους.
Χθες το πρωί, ο Σύλλογος είχε συνέλευση ακριβώς για να συναντηθεί με τον υφυπουργό Νικητιάδη ο οποίος είχε συμφωνήσει να τους κάνει μια ενημέρωση.
Αφού είχε, ήδη, καθυστερήσει αρκετά, τους ενημέρωσαν από το Γραφείο του ότι πρέπει να φύγει επειγόντως για τη Βουλή γιατί θα διεξαγόταν ονομαστική ψηφοφορία, εξέλιξη που προκάλεσε αγανάκτηση στους υπαλλήλους και τους ώθησε στη είσοδο όπου και του έστησαν το… «μπλόκο».
Τελικά, ο υφυπουργός επείσθη ότι αν δεν τους δει έστω και για λίγα λεπτά «δεν φεύγει» και τους έκανε μία συνοπτική ενημέρωση.
Από όσα είπε, πλέον ουσιαστικό είναι ότι σύντομα η Γενική Γραμματεία θα μετακομίσει, όντως, στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, αλλά αυτό γίνεται για λόγους οικονομίας και θα πρόκειται περί χωροταξικής συστέγασης και όχι διοικητικής.
Γενικώς, πάντως, άφησε πολλά κενά και αναπάντητα ζητήματα και ο Σύλλογος θα ζητήσει «ρεπετισιόν»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου