Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Minoan Group: Εξαγορών συνέχεια στην Σκωτία


Άλλη μία εξαγορά τουριστικού γραφείου, του John Semple Travel, από την Minoan Group, ανακοινώθηκε χθες, κίνηση με την οποία η εταιρία ολοκληρώνει ουσιαστικά το πρώτο της “cluster” στη συγκεκριμένη αγορά και δημιουργεί έναν πρώτο “πυρήνα”  για το δίκτυο που σχεδιάζει. Η εξαγορά αφορά στο...

...τουριστικό γραφείο John Semple Travel, το οποίο ειδικεύεται στο γκολφ, στις κρουαζιέρες και στην αγορά του Καναδά και έχει ετήσιο τζίρο της τάξης των 17,5 εκα.τ στερλινών. 
Η εξαγορά αυτή έρχεται μετά την εξαγορά της αλυσίδας τουριστικών γραφείων King World Travel και σημαντικού μεριδίου στο Stewart Travel Center, πριν από λίγο καιρό.
Λόγω της εξαγοράς του John Semple Travel, θα ανασταλεί για ένα διάστημα η διαπραγμάτευση της μετοχής της Minoan στο χρηματιστήριο AIM, όπως ορίζει το ισχύον θεσμικό πλαίσιο.
Μέσω της ανακοίνωσης της εξαγοράς και της σχετικής δημοσιότητας που πήρε στον βρετανικό ειδικό τύπο - το όνομα Minoan Group πάντα τραβάει την προσοχή του βρετανικού τύπου- επανήλθε στην επικαιρότητα στη Μ. Βρετανία και η μακροχρόνια προσπάθεια της εταιρίας να υλοποιήσει το μεγαλεπήβολο επενδυτικό της σχέδιο “Cavo Sidero”, στην έκταση του Ιδρύματος "Παναγία η Ακρωτηριανή", στην ανατολική Κρήτη, ένα από τα μεγαλύτερα επενδυτικά σχέδια, όλων των τομέων, όλων των εποχών, που καταρτίστηκαν ποτέ στην Ελλάδα.
Όπως είχαμε αποκαλύψει πέρυσι τον Δεκέμβριο και επιβεβαιώθηκε τον περασμένο Ιούλιο, η Minoan Group έχει επανασχεδιάσει ένα μέρος του project το οποίο και σκοπεύει να υποβάλει μέσω της διαδικασίας του fast track στο Invest in Greece, προφανώς μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου