Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Επίσημη πρώτη της... “Dream Crete” στο “Seatrade Europe 2011”


“Dream Crete”! Με αυτό το σλόγκαν ξεκινάει η παρουσία της Κρήτης στις τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού, αρχής γενομένης από το Αμβούργο και την έκθεση κρουαζιέρας “Seatrade Europe 2011”. Και τι καλύτερο από το...

...να διαβάζουμε ( στο lasithinews.gr, εν προκειμένω) ότι η Κρήτη θα συμμετάσχει με ενιαίο περίπτερο όπου θα παρουσιάζονται όλα τα λιμάνια του νησιού και όλοι οι προορισμοί. 
Ειδικά για τον τομέα της κρουαζιέρας, η Κρήτη είναι ιδανικός προορισμός τόσο για τους επιβάτες και τουρίστες, όσο και για τις εταιρίες, όμως, καθώς. στρατηγικά, είναι προορισμός που εξυπηρετεί πολλά από τα δρομολόγιά τους στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.
Πάντως, η συντονισμένη και ενιαία προβολή της Κρήτης παγκοσμίως και η συνεργασία μεταξύ προορισμών και φορέων σε εξωτερικό και εσωτερικό δεν πρέπει να αποτελεί πια “είδηση”. Θα έπρεπε να είναι αυτονόητη διαδικασία.
Και επ αυτού καθώς και για τον ρόλο που πρέπει να επιδιώξει η Περιφέρεια, έχουμε πολλά να σχολιάσουμε καιρό τώρα, αλλά δεν είναι της παρούσης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου