Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Μεταξύ μας, το πρόβλημα λέγεται "Inbetweeners"...


Επειδή έχει ψιλο-εξαφανιστεί από την άμεση και δυναμική επικαιρότητα και από τα κανάλια όπου πριν την υπόθεση της Ryanair έβγαινε πρωί- βράδυ, μην νομίζετε ότι δεν έχει αντανακλαστικά ή ότι δεν παρακολουθεί τι γίνεται. Και αν παραξενευτήκατε - όσοι το μάθατε, βέβαια- ότι...

..επισκέφθηκε τον Βρετανό πρέσβη David Landsman για να συζητήσουν για το θέμα “των αρνητικών φαινομένων μαζικού τουρισμού” και της πρόληψης τέτοιων φαινομένων, χωρίς να υπάρχει κάποιος προφανής λόγος, πρέπει να σας πούμε ότι όχι απλώς υπάρχει λόγος, αλλά και ότι ο λόγος αυτός είναι σοβαρότατος!
Διότι όπως αποκάλυψε το “Αθηνόραμα” στην στήλη του “Think Tank”, την περασμένη εβδομάδα και αρκετές μέρες προς της συνάντησης, η προβολή της ταινίας Inbetweeners στα τέλη Αυγούστου στη Μ. Βρετανία, έσπασε κυριολεκτικά τα ταμεία και έχει γίνει σημείο αναφοράς για μερικά εκατομμύρια Βρετανούς εφήβους και κάτι και λοιπό νεανικό κοινό.
Η ταινία, εξιστορεί ένα ταξίδι... αλκοτουρισμού και κραιπάλης των δημοφιλών πρωταγωνιστών της, τεσσάρων κολλεγιόπαιδων (γνωστών από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά) που άλλου; Στα Μάλια της Κρήτης!
Χορηγός της ταινίας; Thomas Cook, ιδιοκτήτης μεταξύ άλλων και του Club 18-30.
Κορυφαίο παράδοξο; Η ταινία γυρίστηκε στη... Μαγιόρκα!
Ευνόητο, λοιπόν, ότι για το 2012 καταγράφεται μία “μεθυστική” έξαρση στο ενδιαφέρον αλλά και στις κρατήσεις για τις συγκεκριμένες περιοχές της χώρας μας, διότι δεν είναι μόνον τα Μάλια στο κάδρο. Μεταξύ αυτών και περιοχές στα Δωδεκάνησ.
Εξ' ου και τα τρεχάματα στην Πρεσβεία του υφυπουργού Νικητιάδη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου