Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Προς παύση λειτουργίας, τέλη Οκτωβρίου, γνωστό κεντρικό ξενοδοχείο

Σημαντική εξέλιξη: Σύμφωνα με πληροφορίες μας, κεντρικό, κεντρικότατο ξενοδοχείο της Αθήνας, φέρεται να σταματά τη λειτουργία του στα τέλη Οκτωβρίου και μάλιστα, τουριστικά γραφεία και οργανωτές εκδηλώσεων που…


…είχαν κρατήσεις και προγραμματισμένες εκδηλώσεις ειδοποιούνται ότι αυτές θα πρέπει να ακυρωθούν.
Η είδηση αυτή, όπως είναι φυσικό, πέφτει ως «κεραυνός εν αιθρία» μεν, αλλά από την άλλη πλευρά, οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνώριζαν εδώ και λίγο καιρό ότι οι διαπραγματεύσεις της διαχειρίστριας εταιρίας με τον ιδιοκτήτη Όμιλο με στόχο την επαναδιαπραγμάτευση των μισθωμάτων και ρύθμισης των οφειλών, δεν εξελίσσονταν καλά.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ξενοδοχείο ακυρώνει υφιστάμενες και δεν δέχεται νέες κρατήσεις από τις 31 Οκτωβρίου και μετά και για άγνωστο χρονικό διάστημα.
Όλοι ευελπιστούν να είναι κάτι προσωρινό, βέβαια, να βρεθεί λύση και να ανανεωθεί η συμφωνία για τη συνέχεια της λειτουργίας του.
Είναι πολύ αξιόπιστες οι πηγές μας και παρακολουθούμε την εξέλιξη της υπόθεσης γιατί έχει ιδιαίτερη σημασία για τον ξενοδοχειακό κόσμο της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου