Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Προς... μεσοπρόθεσμο σύμφωνο με ρωσικό tour operator


“Σωσίβιο”... μεσοπρόθεσμο, στη μεγάλη ρωσική αγορά διαπραγματεύεται, όπως μαθαίνουμε, ξενοδοχειακός όμιλος, ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο σύναψης συμφωνίας για μακροχρόνια “παράδοση” ενός εκ των υπερπολυτελών ξενοδοχειακών...

...συγκοτημάτων που διαθέτει, το οποίο βρίσκεται σε προορισμό που ψημίζεται ακριβώς για τα υπερπολυτελή του συγκροτήματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες (τις οποίες δεν βρήκαμε και πολύ εύκολα, ομολογουμένως) αντικείμενο της συμφωνίας είναι η “παραχώρηση”, ουσιαστικά, όλόκληρου του ξενοδοχείου σε ρωσικό tour operator - και συνεργάτες του - για διάστημα τουλάχιστον πέντε ετών.
Αν ευοδωθεί αυτή η συμφωνία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τότε η μεν ιδιοκτήτρια θα εισπράξει κάποια ενδιαφέροντα ποσά ως προκαταβολές, ο δε tour operator θα έχει τη δυνατότητα να αξιοποιήσει το ικανοποιητικό περιθώριο κέρδους που του προκύπτει ενώ μπορεί να αναπτύξει και τις πωλήσεις του σε ένα ικανό χρονικό βάθος με προσυμφωνημένους όρους.
Μπορεί να έχουμε νεότερα για την τύχη των συζητήσεων ακόμα και εντός της εβδομάδας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου