Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Travel Plan: Συμφωνία για αγορές αεροπορικών εισιτηρίων με άτοκες δόσεις

Δύσκολοι καιροί για όλους, για όλη την αλυσίδα της αγοράς ταξιδιών και για τις μετακινήσεις, εντός και εκτός Ελλάδας, ιδίως. «Cash is king», λένε, αλλά εν προκειμένω οι δόσεις και οι ευκολίες πληρωμής... εκτιμώνται ιδιαιτέρως. Σε συμφωνία με την…

…Citibank, το Travel Plan προσφέρει αεροπορικά εισιτήρια, για όλους τους προορισμούς, με 0 προκαταβολή και έως 12 άτοκες δόσεις. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για τους κατόχους Diners Club, Citibank Visa και Citibank MasterCard.
Όπως μας ενημερώνει το Travel Plan, οι κάτοχοι αυτών των πιστωτικών καρτών μπορούν πλέον να μεταβούν αεροπορικώς σε οποιαδήποτε προορισμό, εξοφλώντας την αγορά εισιτηρίων σε 4 δόσεις για ποσά από 301€ έως & 800€, 6 άτοκες δόσεις για ποσά από 801€ έως 1.500€ και 12 άτοκες δόσεις για ποσά από 1.501€ και άνω.
Το Travel Plan υποστηρίζει – και αυτό, πράγματι μας κάνει εντύπωση - ότι είναι το μοναδικό τουριστικό πρακτορείο που εξασφαλίζει για τους πελάτες του 0 προκαταβολή και έως 12 άτοκες δόσεις στην αγορά αεροπορικών εισιτηρίων.
Μάλιστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου