Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Olympic Air: Θεσσαλονίκη- Τίρανα και δεν είναι αστείο...


Οι business είναι business και τέτοιες εποχές, όποιος “βλέπει” ευκαιρια και ζήτηση, λογικό είναι να σπεύδει να τοποθετηθεί. Μέχρι πριν λίγο καιρό θα ακουγόταν αστείο ή περίεργο, αλλά σήμερα είναι πια οικονομική πραγματικότητα: πτήσεις Θεσσαλονίκη-Τίρανα...

...ξεκινάει η Ολυμπιακή αύριο 2 Δεκεμβρίου και το επικοινωνεί και με ειδική τελετή στον Κρατικό Αερολιμένα «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης. Το δρομολόγιο που συνδέει τις δυο πόλεις θα πραγματοποιείται δυο φορές την εβδομάδα (Δευτέρα και Παρασκευή), και θα εκτελείται με αεροσκάφη τύπου Bombardier Q400 των 78 θέσεων.
Όπως υποστηρίζει η εταιρία, “σε εβδομαδιαία βάση, χιλιάδες άτομα μετακινούνται οδικώς από τη Βόρειο Ελλάδα προς στην Αλβανία και αντίστροφα. Με το συγκεκριμένο δρομολόγιο η Olympic Air προσφέρει μία εναλλακτική, ταχύτερη αλλά και πολύ οικονομική λύση για το κοινό που ταξιδεύει μεταξύ των δύο χωρών. Με δεδομένο ότι η περιοχή της πρωτεύουσας καλύπτεται από το δρομολόγιο Αθήνα – Τίρανα, η προσθήκη του δρομολογίου Θεσσαλονίκη – Τίρανα διαμορφώνεται ώστε να καλύψει την ζήτηση μεταξύ της Βορείου Ελλάδος και της γειτονικής βαλκανικής χώρας, με την οποία υπάρχει έντονη οικονομική συνεργασία και δραστηριότητα”.
Μάλιστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου