Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

ΕΟΤ: Κάποιος πρέπει να τους υποστηρίζει κάπως...


Τώρα που ο ΕΟΤ κόβει τη συμμετοχή του σε αρκετές εκθέσεις στις οποίες, ωστόσο, πολλοί προορισμοί και τουριστικές επιχειρήσεις έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και προσπαθούν να συμμετέχουν με δικές τους πρωτοβουλίες, προκύπτει ένα φαινόμενο που χρήζει διαχείρισης. Όπως...


...μας αναφέρουν επιχειρηματίες και εκπρόσωποι προορισμών, σε εκθέσεις που συμμετείχαν αυτό το διάστημα διαπίστωσαν απροθυμία ή αδυναμία των τοπικών Γραφείων του Οργανισμού να υποστηρίξουν τις συμμετοχές τους αυτές και να τους διευκολύνουν σε διάφορα και ποικίλα ζητήματα.
Σε ορισμένες περιπτώσεις - όχι όλες - οι συμμετέχοντες έλαβαν απαντήσεις του στυλ “δεν έχουμε οδηγίες από την κεντρική Υπηρεσία” το οποίο μπορεί και να αληθεύει. Και αν αληθεύει, θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με κάποιο τρόπο.
Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν και Γραφεία όπου δεν υπάρχουν προιστάμενοι ακόμα και το επιτόπιο προσωπικό καλείται να λειτουργήσει εν μέσω μεγάλων ελλείψεων, απλήρωτο για μεγάλο χρονικό διάστημα και με σοβαρά προβλήματα ως προς τις στοιχειώδεις λειτουργικές ανάγκες των Γραφείων, που προκύπτουν ακριβώς λόγω των περικοπών και της κατάστασης αυτής.
Μαθαίνουμε ότι οι εκκρεμότητες στα Γραφεία που αντιμετωπίζουν προβλήματα διευθετούνται σταδικά και πιστεύουμε ότι η Διοίκηση θα βρει τρόπο να μην μένουν επί ξύλο κρεμάμενοι όσοι επιχειρούν να σταθούν μόνοι τους στις αγορές που τους ενδιαφέρουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου