Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Και μία στο πέταλο...


Στον αντίποδα, οι μέρες περνούν, οι μήνες περνούν και σχεδόν όλες οι μεγάλες τουριστικές και ξενοδοχειακές επενδύσεις για τις οποίες ακούμε και γράφουμε και παλεύουμε και εμεις με τον τρόπο μας χρόνια τώρα, πάλι σκαλώνουν και τελματώνουν στις υπηρεσίες που είναι οι “συνήθεις ύποπτοι”.

 
Χαρακτηριστικό παράδειγμα, οι τελευταίες πληροφορίες για τα σχέδια της Dolphin Capital, πέραν των κωμικοτραγικών προβλημάτων με την έκταση στις Νηές Μαγνησίας που αναφέραμε προ ημερών, στο πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ στην “Καθημερινή”, εδώ.
Είναι πολύ χαρακτηριστική η πληροφορία ότι λόγω των καθυστερήσεων που διαπιστώνει ο όμιλος Dolphin Capital Investments στις διαδικασίες αδειοδοτήσεων που απαιτούνται κυρίως από υπηρεσίες του ΥΠΕΚΑ εξετάζεται σοβαρά, πλέον, αν δεν επιταχυνθούν οι σχετικές διαδικασίες, να διοχετευθεί η ρευστότητα που διαθέτει ο όμιλος σε πιο ώριμα τουριστικά επιχειρηματικά σχέδια εκτός Ελλάδας...
Μόλις προ ημερών είχαμε και την άλλη απίστευτη ιλαροτραγωδία με την επένδυση Ιτανός Γαία στη Σητεία και τη “βεντέτα” που συνεχίζουν εναντίον της ο ευρωβουλευτής Κρ. Αρσένης και οι συν αυτώ, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων από την τοπική κοινωνία.
Υπαρχουν και άλλες εξελίξεις, εξίσου ανησυχητικές και με άλλα επενδυτικά, αλλά δεν είναι ακόμα “ώριμες” προς δημοσίευση οι σχετικές πληροφορίες... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου