Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Έρχονται να δουν Μουσεία και τους δείχνουμε... λουκέτα!


Δεν ξέρουμε αν είναι ο Ερμής ή κάποιος άλλος πλανήτης ανάδρομος, αλλά σίγουρα είμαστε εμείς σήμερα. Και επιτρέψετε μας τρεις-τέσσερις “γκρίνιες” σήμερα. Πρώτη: Εντυπωσιακά εύστοχη η συγκυρία πραγματοποίησης των απεργιακών κινητοποιήσεων που κρατούν κλειστά Μουσεία και Αρχαιολογικούς χώρους! Είναι...

...η ακριβώς η περίοδος που ειδικά η Αθήνα γεμίζει - “γεμίζει”, εντάξει, τρόπος του λέγειν και του γράφειν - από εκατοντάδες μαθητές ξένων σχολείων που μας επισκέπτονται, όπως κάθε χρόνο αυτήν την περίοδο, ακριβώς για να δουν τα Μουσεία και τους Αρχαιολογικούς μας χώρους.
Μεταξύ απόγνωσης και οργής τουριστικοί πράκτορες και ξενοδόχοι που φιλοξενούν τα σχολεία, αμηχανία και τεράστια απογοήτευση των παιδιών και των συνοδών τους που βρίσκονται μπροστά σε κλειστές πόρτες!
Το κλείσιμο δε των χώρων ιστορικού ενδιαφέροντος, έγινε πρώτο θέμα στα γερμανικά ΜΜΕ, προκαλώντας αλυσίδες αρνητικών και ειρωνικών σχολίων.
Μπράβο μας παιδιά, τα καταφέραμε πάλι!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου