Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Το... "απαγορευτικό" για το Ζάππειο


Γκρίνια δεύτερη: Όποιος μπορεί να μας εξηγήσει, με λογικά και πειστικά επιχειρήματα, ποιος και γιατί αποφάσισε ότι το Ζάππειο, ένας από τους πιο δημοφιλείς και εντυπωσιακούς χώρους για τη φιλοξενία εκδηλώσεων στο πλαίσιο συνεδρίων, διεθνών διοργανώσεων και εταιρικών συναντήσεων θα παραμείνει κλειστό...


...για τέτοιου είδους εκδηλώσεις από τον Σεπτέμβριο(!) λόγω, λέει, της προετοιμασίας της επικείμενης Προεδρίας της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στο πρώτο εξάμηνο του 2014, παρακαλούμε να το κάνει!
Η δε γνωστοποίηση της “δέσμευσης”, που προέρχεται, λέει, από το ΥΠΕΞ, έγινε μόλις πριν από λίγο καιρό αφού διερευνούσαν ημερομηνίες διαθεσιμότητας οι ενδιαφερόμενοι και αφού φυσικά, πολλοί οργανωτές συνεδρίων και DMCs είχαν προτείνει τον χώρο σε πελάτες τους που πραγματοποιούν ή εξέταζαν τη διοργάνωση κάποιο συνέδριο ή άλλη εκδήλωση στην Αθήνα το Φθινόπωρο του 2013 και αργότερα, εκείνοι επειδή τους είχε αρέσει είχαν συμφωνήσει και τώρα άντε να βγάλει κανείς άκρη!
Σχεδόν για έναν χρόνο, δηλαδή, το Ζάππειο δεν θα είναι διαθέσιμο για την ενίσχυση και προβολή του συνεδριακού προιόντος της πόλης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου