Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Και ένα μικρό ρεσιτάλ Φούχτελ...


Είπε και τι δεν είπε ο Φουχτελάκης, σήμερα, στην εκδήλωση του ΞΕΕ! Για την ομιλία του που πρέπει να μοιάζει με... μίνι φούστα ωραίας γυναίκας, αρκετά κοντή ωστε να είναι ενδιαφέρουσα αλλά και αρκετά μακριά για να καλύπτει τα βασικά. Για τον ελληνικό τουρισμό που μοιάζει με τρομαγμένο...

 
...ελαφάκι, το οποίο χοροπηδάει δεξιά και αριστερά και τρέχει προς κάθε κατεύθυνση και που πρέπει να το ηρεμήσουμε και να το βάλουμε στον σωστό δρόμο.
Για τον τουρισμό που είναι μία εργαλειοθήκη που πρέπει να την ανοίγουμε κα να βγάζουμε κάθε φορά το σωστό εργαλείο για να κάνουμε τη δουλειά μας εκεί που πρέπει.
Και άλλα πολλά. Τσι ρακής, που λένε και στην Κρήτη.
Έδωσε και μία είδηση βέβαια που χρήζει προσοχής, ότι το 2014 θα διατθεούν περί τα 5 δισ. ευρώ στην Ε.Ε. για την καταπολέμηση της ανεργίας των νέων και φυσικά δεν παρέλειψε να να μας κάνει κριτική για τη συχνότητα των πτήσεων, ότι αυτήν την περίοδο, για παράδειγμα δεν βρίσκει κανείς εύκολα πτήσεις για την Ελλάδα, ενώ για την Τουρκία, υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές.
“Θυμήθηκε” δε, ότι όταν googlαρε τη λέξη Ελλάδα, αντί να βγαίνουν πρώτες σελίδες για τη χώρα και τον τουρισμό της, όλες οι πρώτες αναφορές ήταν επικαιρότητα για αρνητικές ειδήσεις και προβλήματα.
Μάλιστα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου