Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Ανησυχία και στην ελληνική αγορά...


Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης, να συμπληρώσουμε ότι ανησυχία και προβληματισμός επικρατεί και μεταξύ αρκετών ελλήνων τουριστικών επιχειρηματιών και τουριστικών επιχειρήσεων που μολονότι βρίσκονται στην Ελλάδα, έχουν...


...δραστηριότητα και συνεργασίες και στην Κύπρο, ή διατηρούν λογαριασμούς και πραγματοποιούν συναλλαγές με κυπριακές τράπεζες.
Όπως έλεγαν στους συνεργάτες μας στην έκθεση MITT, ήδη αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα σε συναλλαγές τους με συνεργάτες ή πελάτες τους σε πολλές αγορές, καθώς οι μεν επιταγές που έχουν εκδοθεί από κυπριακές τράπεζες ή αφορούν σε λογαριασμούς σε αυτές “μλποκάρονται”, ενώ σοβαρά προβλήματα προκύπτουν σε πολλές συναλλαγές που έχουν να κάνουν με προκαταβολές, πληρωμές υποχρεώσεων, μισθοδοσίες κ.λπ..
Όλοι ευελπιστούν να κλείσει γρήγορα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ζήτημα που έχει προκύψει γιατί, όπως μας αναφέρουν χαρακτηριστικά, “κάθε μέρα που περνάει, η ζημιά αυξάνει με γεωμετρική πρόοδο”!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου