Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Έσοδα: +13,8% στο επτάμηνο Ιανουαρίου-Ιουλίου, +14,4% τον Ιούλιο


Σχεδόν 810 εκατ. ευρώ περισσότερα από το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι, “έγραψε” το επτάμηνο Ιανουαρίου-Ιουλίου φέτος, ως προς τις ταξιδιωτικές εισπράξεις, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας. Ειδικότερα, οι…

 
…ταξιδιωτικές δαπάνες στην Ελλάδα από μη κατοίκους σημείωσαν άνοδο κατά 13,8% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2013, αγγίζοντας τα 6,685 δισ. ευρώ και αντανακλώντας άνοδο κατά 20,8% των αφίξεων μη κατοίκων ταξιδιωτών.
Για να αποκτήσουμε μία εικόνα των φετινών εισπράξεων, αρκεί να αναλογιστούμε ότι η διαφορά από το αντίστοιχο διάστημα του 2012, είναι περίπου +1,5 δισ. ευρώ.
Τον Ιούλιο, οι εισπράξεις από ταξιδιωτικές υπηρεσίες αυξήθηκαν κατά 14,4% αντανακλώντας άνοδο κατά 29,4% των αφίξεων μη κατοίκων ταξιδιωτών. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι εισπράξεις τον Ιούλιο έφθασαν τα 2,744 δισ. ευρώ, 344 εκατ. ευρώ περισσότερα από πέρυσι και σχεδόν 600 εκατ.  ευρώ περισσότερα από τον Ιούλιο του 2012. 
Ωστόσο, βλέπουμε μία διεύρυνση της ψαλίδας των ποσοστών αύξησης μεταξύ εσόδων και αφίξεων.

Αναμένοντας το ταξιδιωτικό ισοζύγιο, για περισσότερες λεπτομέρειες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου