Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

zoover: Πιο φιλικός προορισμός, η Ελλάδα!


Η Ολλανδία είναι μία από τις μεγάλες αγορές προέλευσης τουριστών την οποία ξανακερδίζει από πέρυσι ο ελληνικός τουρισμός. Και φαίνεται ότι οι εντυπώσεις των Ολλανδών από τη χώρα μας και η εικόνα που έχουν για τους Έλληνες είναι πολύ καλύτερες έναντι άλλων προορισμών. Σύμφωνα με μεγάλη έρευνα που…


…έκανε το δημοφιλές site διακοπών, zoover,  η Ελλάδα αναδείχθηκε ως ο πλέον φιλικός προορισμός για τους Ολλανδούς. 
Σύμφωνα με την έρευνα, μετά τους Έλληνες που θεωρούνται ως οι πλέον φιλικοί «οικοδεσπότες» (19,2%) ακολουθούν οι Γερμανοί (16,7%) και οι Αυστριακοί (12,8). Οι Αιγύπτιοι, οι Άγγλοι και οι Γάλλοι είναι λιγότερο φιλόξενοι και έχουν το χαμηλότερο σκορ στη σχετική αξιολόγηση.
Σημειώνεται ότι η ολλανδική ιστοσελίδα Zoover χαίρει υψηλής δημοτικότητας και εγκυρότητας στην Ολλανδία, με 200.000 χρήστες ημερησίως και τουλάχιστον 2.500 κριτικές για τις διακοπές (κατάλυμα, προορισμός, αξιοθέατα κα). 
Όπως επισημαίνεται και από το Γραφείο ΕΟΤ Κάτω Χωρών η διάκριση από τους ολλανδούς τουρίστες επισφραγίζει την θετική πορεία των αφίξεων που ξεκίνησε στις αρχές του έτους με αύξηση 18% για την Ελλάδα.
Με 22 απευθείας ελληνικούς προορισμούς, η ολλανδική αγορά επιβεβαιώνει πως η μείωση των προηγούμενων ετών ήταν παραδική, οφειλόμενη στην αρνητική προβολή κατά τη διάρκεια της οικονομική κρίσης. 

Συμπληρώνουμε ότι η έρευνα είχε και ένα σκέλος που διενεργήθηκε μεταξύ άλλων ευρωπαίων χρηστών, πέραν των Ολλανδών, όπου  η Ελλάδα αναδείχθηκε πάλι πιο φιλικός προορισμός, με ποσοστό 15,3%. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου