Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

HotelBrain: Τώρα και στην Κύπρο...


Tην υπογραφή του πρώτου Συμφωνητικού Ανάπτυξης και Διαχείρισης ξενοδοχείου στην Κύπρο, που σηματοδοτεί και την επέκτασή της στη συγκεκριμένη αγορά, ανακοίνωσε η Hotelbrain. H συμφωνία περιλαμβάνει την ανάπτυξη και κατ’ επέκταση τη διαχείριση ενός boutique πολυτελούς ξενοδοχείου 50 δωματίων...

...επί της παραλίας του Πρωταρά (στην νοτιοανατολική πλευρά του νησιού – κοντά στην Αγία Νάπα).
Η HotelBrain έχει αναλάβει τη δημιουργία του concept, τη διαχείριση του pre-opening, την ένταξη στο διεθνές affiliation των Small Luxury Hotels of the World και εν συνεχεία την πλήρη διαχείριση της υπό κατασκευή μονάδας. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι, σε συνέχεια των συμφωνητικών διαχείρισης με περισσότερα από 80 ξενοδοχεία σε Ελλάδα, Λίβανο και Τουρκία, η Κύπρος αποτελεί την τέταρτη, στη σειρά, χώρα στην οποία η εταιρεία επεκτείνει τις δραστηριότητές της. Εξάλλου, η σύσταση της Κυπριακής ξενοδοχειακής αγοράς, - ως επί το πλείστον οικογενειακές επιχειρήσεις-, προσομοιάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό με αυτή της Ελλάδας.   

Ο πρόεδρος και Ιδρυτής της HotelBrain κος Πάνος Παλαιολόγος δήλωσε ότι η Κύπρος αποτελούσε ανέκαθεν κομβικό προορισμό στα σχέδια ανάπτυξης και επέκτασης της εταιρείας, λαμβάνοντας υπόψη την κοινή κουλτούρα, την ιστορία καθώς και τις κοινές μας αντιλήψεις και συνήθειες και πρόσθεσε ότι η ξενοδοχειακή μονάδα με την οποία εγκαινιάζεται η εισοδος της HotelBrain στη συγκεκριμένη αγορά, αποτελεί “ιδανική συνθήκη προκειμένου να εφαρμόσουμε τις βέλτιστες πρακτικές και μεθοδολογικές προσεγγίσεις μας, και τελικά να διασφαλίσουμε τη συνολική ποιότητα, την επάρκεια και την αποδοτικότητα του νέου ξενοδοχειακού προϊόντος καθώς και την εγκαθίδρυσή μας στην αγορά της Κύπρου». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου