Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΕΤΕ: Προέχει η ομαλή εξυπηρέτηση των πελατών του Solvex που βρίσκονται στην Ελλάδα


- "Ψυχραιμία, διανύουμε περίοδο υψηλής επικινδυνότητας για πτωχεύσεις..."

“Προτεραιότητα παραμένει η ομαλή εξυπηρέτηση των
Ρώσων που διακινήθηκαν από τον Solvex και βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη χώρα μας, έως ότου αυτοί επιστρέψουν στην πατρίδα τους” τονίζει ο ΣΕΤΕ σε ανακοίνωσή του, με αφορμή την πτώχευση του tour operator Solvex. “Όπως… 


…διαφαίνεται από τις εξελίξεις, διανύουμε μία περίοδο αυξημένης επικινδυνότητας ως προς την πιθανότητα πτωχεύσεων στη ρωσική τουριστική αγορά” προειδοποιεί ο Σύνδεσμος και επισημαίνει ότι οι ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις, "πρέπει να αντιμετωπίσουν ψύχραιμα την κατάσταση διασφαλίζοντας την θετική εικόνα του ελληνικού τουρισμού, όπως έπραξαν και στις προηγούμενες αντίστοιχες πτωχεύσεις και η ελληνική Πολιτεία πρέπει να ενισχύσει άμεσα και ουσιαστικά τις εταιρείες που πλήττονται σοβαρά από τις εξελίξεις”.

Ο Σύνδεσμος εκφράζει την ελπίδα πως με τη σταδιακή βελτίωση της ρωσοουκρανικής κρίσης, τη σταθεροποίηση της οικονομίας στην περιοχή, το σπάσιμο της «φούσκας» και την αναμενόμενη εξυγίανση και αναδιάρθρωση των δικτύων διάθεσης, σύντομα “θα αναφανούν και πάλι οι εξαιρετικές προοπτικές της Ρωσίας, ακόμη και της Ουκρανίας. Υπενθυμίζεται ότι μεσοπρόθεσμα, οι συγκεκριμένες αγορές παραμένουν από τις πιο σημαντικές για τον ελληνικό τουρισμό με στόχο τις 2,5 εκατ. αφίξεις έως το 2021”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου