Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Ρωσία: Πτώχευσε, τελικά και ο Versa


Για την τουριστική κοινότητα της Αγίας Πετρούπολης, εδώ και περίπου δύο εβδομάδες, ήταν πια θέμα χρόνου να περάσει και ο tour operator Versa στη λίστα των τουριστικών οργανισμών που πτώχευσαν αυτό το διάστημα. Η επίσημη ανακοίνωση έγινε πριν από λίγο…




…και με ιδιαίτερο αντίκτυπο, καθώς αφενός μεν ο συγκεκριμένος τουριστικός οργανισμός είχε πολύ καλή εικόνα στην αγορά, αφετέρου δε είχε οργανωθεί και ένα είδος εκστρατείας με επιστολές και υπομνήματα το τελευταίο διάστημα για τη στήριξη και διάσωσή του.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οι πελάτες του Versa στο εξωτερικό αυτή τη στιγμή υπολογίζονται σε πάνω από 9.000, αρκετοί εκ των οποίων και στην Ελλάδα.
Είναι η δέκατη περίπτωση πτώχευσης tour operator ή τουριστικού γραφείου στην Αγ. Πετρούπολη, όπου είναι σαφές ότι η αγορά ανακατατάσσεται εκ βάθρων.
Η πτώχευση του Versa αναμένεται να επηρρεάσει αρνητικά και σημαντικό αριθμό τουριστικών γραφείων με τα οποία συνεργαζόταν.
Ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες ανακοινώσεις, σταμάτησε τη λειτουργία του το σκέλος εξερχόμενου τουρισμού, ενώ τα τμήματα ή οι επιχειρηματικές οντότητες του διεθνούς εισερχόμενου τουρισμού και του εσωτερικού τουρισμού, αναφέρεται ότι συνεχίζουν τη λειτουργία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου