Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Διαβάσαμε: Την επιστολή Νικητιάδη στην κυβέρνηση για το Λεβίσσι

Την ενεργοποίηση της Κυβέρνησης για "να διαφυλαχθεί η φυσική, ιστορική και πολιτισμική κληρονομιά και αυθεντικότητα" του ελληνικού χωριού Λεβίσσι, που βγάζει σε δημοπρασία η Τουρκία, ζητεί ο πρώην υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης, με επιστολή...


 
...του στον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, τον υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, που κοινοποιείται στο Γραφείο του Πρωθυπουργού.
font-weight: normal;">Ο κ. Νικητιάδης κάνει αναφορά στο  font-weight: normal;">tornosnews, ως πηγή αποκάλυψης του θέματος(και στο ΒΗΜΑ, που ακολούθησε) και όλη την επιστολή μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ.
Η αλήθεια – και... "μοίρα" την οποία έχουμε αποδεχθεί πια - είναι ότι για μία ακόμη φορά, όπως πάρα πολλές στο παρελθόν, το tourism lobby έβγαλε πρώτο - λίγο μετά ανάρτησε το tornosnews τη δική του αναφορά που είχε και περισσότερα στοιχεία - ένα θέμα που αναπαράχθηκε δεόντως σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα.

Και ευχαριστούμε θερμά το tornosnews για την ειδική αναφορά του, μας αρκεί και μας καλύπτει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου