Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Ρωσία: Πρόσκαιρη αναστάτωση από αίτημα Southern Cross για ακυρώσεις πτήσεων...


- Α. Ανδρεάδης: "Μέγιστη προσοχή και ετοιμότητα..."

Μπορεί ως περιστατικό να μην σημαίνει τελικά κάτι ιδιαίτερο, αλλά επειδή πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση με τα τεκταινόμενα στη ρωσική αγορά, ιδίως σε ό,τι αφορά ορισμένους παίκτες της αγοράς, το καταγράφουμε. Αρκετά ερωτήματα προκάλεσε μία εξέλιξη μεταξύ του tour operator “Southern Cross” και της αεροπορικής εταιρείας UTair…




…να ακυρώσει τέσσερις πτήσεις που ήταν προγραμματισμένες να γίνουν χθες και σήμερα, οι δύο προς Ελλάδα, από Μόσχα (Vnukovo) προς Ηράκλειο και Ρόδο και επιστροφή Μόσχα και δύο προς Κίνα.
Ο Southern Cross ενημέρωσε μάλιστα σχετικά με επιστολή του τον Rostourism, το Σάββατο, στην οποία υποστηρίζει ότι ζήτησε ο ίδιος την ακύρωση των πτήσεων για “τεχνικούς λόγους” ενώ σε δική του ανακοίνωση ο Rostourism συνιστούσε στους πελάτες του tour operator να μην μεταβούν στο αεροδρόμιο αν προηγουμένως δεν επικοινωνούσαν μαζί του.
Τελικά φαίνεται ότι οι πτήσεις πραγματοποιήθηκαν ενώ παραμένει άγνωστος ο λόγος που οδήγησε τον Southern Cross να ζητήσει ακύρωση καθώς και το τι διεμήφθη μεταξύ του ίδιου και της αεροπορικής εταιρείας. 
Εξάλλου, αίσθηση έχει κάνει μία ειδοποίηση του προέδρου του ΣΕΤΕ Α. Ανδρεάδη στο προφίλ του twitter του, χθες, όπου αναφέρει χαρακτηριστικά: “Εισήλθαμε στην πλέον επικίνδυνη περίοδο για νέες χρεωκοπίες Ρώσων Tour Operators και συνεργατών τους. Απαιτείται μέγιστη προσοχή/ετοιμότητα”…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου