Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Στην τελική ευθεία το Συνέδριο Thalatta 2014

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του 2oυ συνεδρίου THALATTA που θα πραγματοποιηθεί στη Σαντορίνη, στο Συνεδριακό Κέντρο Πέτρος Μ. Νομικός, στις 4 & 5 Οκτωβρίου 2014.  Κεντρικός Ομιλητής στο συνέδριο θα είναι ο... ...Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ενώ πολλοί και σημαντικοί ομιλητές έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους. Το συνέδριο διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Ηλιότοπος Συνέδρια και έχει τεθεί υπό την αιγίδα των:

-  Υπουργείου Τουρισμού
- Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου
-  Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου
-  Δήμου Θήρας
Το 2ο συνέδριο THALATTA έχει ως στόχο να τις δυνατότητες ανάπτυξης μέσα από μια βιώσιμη θαλάσσια οικονομία και να λειτουργήσει ως φόρουμ για την παρουσίαση και την εποικοδομητική συζήτηση των προοπτικών που υπάρχουν στο πλαίσιο των εξελίξεων της τεχνολογίας και της σύγχρονης αντίληψης για την αναπτυξιακή δυναμική των θαλασσών.
Καθώς το συνέδριο πραγματοποιείται στη Σαντορίνη θα υπάρξουν ειδικές ενότητες που θα αφορούν σε ζητήματα που ενδιαφέρουν ιδιαίτερα το νησί.
Το προηγούμενο συνέδριο THALATTA είχε πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία το 2012 και αποτέλεσε την απαρχή μιας πολύ γόνιμης και αποδοτικής συζήτησης όλων των εμπλεκομένων φορέων στα φλέγοντα θέματα που πραγματεύτηκε.
Δικτυακός τόπος συνεδρίου http://thalatta2014.conferences.gr
Οργάνωση-Πληροφορίες 
Ηλιότοπος Συνέδρια
Ημεροβίγλι, 84700 Σαντορίνη
Τηλ: 22860 24758
Fax: 22860 23672
Email: thalatta@heliotopos.net ​​

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου