Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Σημαντική κίνηση η είσοδος της UnionPay στην Ελλάδα


Η συμφωνία της Alpha Bank  με την China UnionPay (CUP) είναι πολύ σημαντική και για τον τουρισμό και για τις προσπάθειες αύξησης του μεριδίου της Ελλάδας στην τουριστική αγορά της Κίνας. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο εκδότη καρτών στον κόσμο με…


… άνω των 4,2 δισεκατομμυρίων κάρτες πληρωμών, οι οποίες γίνονται αποδεκτές σε περισσότερες από 140 χώρες.
Η συνεργασία περιλαμβάνει την αποδοχή των καρτών UnionPay, τόσο στο δίκτυο των τερματικών POS των συνεργαζομένων με την Alpha Bank επιχειρήσεων, όσο και στο δίκτυο των ΑΤΜ της τραπέζας.
Οι κάρτες UnionPay, είναι για δεκάδες εκατομμύρια Κινέζους που ταξιδεύουν στο εξωτερικό, βασικό μέσο συναλλαγών, αγορών και άντλησης μετρητών. Η ισχύς τους και στην Ελλάδα, είναι μία πρόσθετη υπηρεσία που κατά πάσα βεβαιότητα θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των δαπανών τους στη χώρα μας και ειδικά στους προορισμούς που προσφέρονται και για ψώνια και αγορές.
Όπως αναφέρεται και σε σχετική ανακοίνωση, με την αποδοχή των καρτών UnionPay, δίδεται η δυνατότητα στις συνεργαζόμενες με την Alpha Bank επιχειρήσεις της ελληνικής αγοράς, να διευρύνουν τον κύκλο εργασιών και την πελατειακή τους βάση, με ένα κοινό υψηλής συναλλακτικής συμπεριφοράς, το οποίο αυξάνεται με ταχύ ρυθμό σε ετήσια βάση.

Θυμίζουμε ότι όταν μπήκαν ΑΤΜs που δέχονταν κάρτες UnionPay στα μεγάλα πολυκαταστήματα του Λονδίνου για πρώτη φορά το 2012, ο τζίρος από τις αγορές Κινέζων επισκεπτών, κυριολεκτικά εκτοξεύθηκε… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου