Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Ρωσία: Μόλις πτώχευσε και ο Solvex!(upd)


- Περίπου 9.000 πελάτες στο εξωτερικό, οι περισσότεροι σε Βουλγαρία και Ελλάδα

Και πριν αλέκτωρ…. Μόλις πριν από λίγο, το interfax
μετέδωσε δήλωση της εκπροσώπου τύπου του Rostourism ότι ο tour operator Solvex Tour, στην Αγ. Πετρούπολη, ανέστειλε τη λειτουργία του! Σύμφωνα με την ίδια, αυτή τη στιγμή υπάρχουν περίπου 9.000 πελάτες του tour operator, οι περισσότεροι σε Ελλάδα και Βουλγαρία, ενώ…




…άλλες 8.000 πακέτα έχουν πωληθεί για το υπόλοιπο του έτους.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, στην Ελλάδα βρίσκονται πάνω από 3.000 Ρώσοι πελάτες του tour operator.
Είναι σημαντικό να διευκρινιστεί ότι πρόκειται για τον Solvex-tour που έχει έδρα στην Αγ. Πετρούπολη, καθώς υπάρχει και ο Solvex Travel με έδρα τη Μόσχα, ο οποίος συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του.
Από ό,τι μαθαίνουμε, έχει ήδη σημάνει “συναγερμός” στους τουριστικούς φορείς, στο Υπουργείο Τουρισμού και στις προξενικές μας αρχές στη Ρωσία και αναμένουμε τη συνέχεια, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι Ρώσοι τουρίστες και να διοργανωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, η συνέχεια της διαμονής τους ή ο επαναπατρισμός τους.
Σύμφωνα με τον Rostourism, ο Solvex Tour είχε ασφαλιστική κάλυψη, περίπου 400 εκατ. ρούβλια με συμφωνίες με τρεις ασφαλιστικούς οργανισμούς, Rise, Avesta και FAC.
Παρακολουθούμε και επανερχόμαστε... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου