Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Ρωσία: Άρχισαν οι πτήσεις επιστροφής των πελατών του Solvex

Με πτήσεις από Ηράκλειο και Ρόδο άρχισε χθες και στην Ελλάδα η νέα επιχείρηση επαναπατρισμού των Ρώσων πελατών του Solvex, όπως προκύπτει από τα στοιχεία και τις ανακοινώσεις του Turpomosch. Σήμερα είναι προγραμματισμένες πτήσεις από Ζάκυνθο, Κω και...




...Κέρκυρα, ενώ τις επόμενες μέρες, βλέπουμε πτήσεις από Κέρκυρα, Καβάλα, Ηράκλειο, Ζάκυνθο και «Πάτρα», προφανώς εννοώντας το αεροδόμιο στον Άραξο, μέχρι και τις 13 Σεπτεμβρίου.
Οι συγκεκριμένες πτήσεις θα εκτελεστούν με την Oren Air και προγραμματίζονται και άλλες μέσω της Yamal.
Παράλληλα, ξεκίνησαν οι υποβολές αιτημάτων αποζημίωσης στις ασφαλιστικές εταιρείες με τις οποίες είχε συνεργασία ο Solvex.
Εξάλλου, ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο που προέκυψε για τη χώρα μας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου του Turpomosch, είναι  ο ισχυρισμός από πλευράς Solvex ότι περίπου 2,3 εκατ. ευρώ έχουν δοθεί ως προκαταβολές σε ελληνικά ξενοδοχεία, προ της πτώχευσης. Στα σχετικά δημοσιεύματα αναφέρεται ότι η διοίκηση του Turpomosch ζήτησε να εξεταστεί το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθούν αυτές οι "πιστώσεις", όπως τις χαρακτηρίζουν για την κάλυψη εξόδων διαμονής πελατών που εκδιώκονται από ξενοδοχεία...   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου