Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Συνεργασία ΙFITT Greece και Digi.travel για τον e-τουρισμό


Μνημόνιο συνεργασίας με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση του Έλληνα επαγγελματία του τουρισμού για τα δρώμενα στον ηλεκτρονικό τουρισμό υπέγραψαν το IFITT Greece και το Digi.travel. Ο ηλεκτρονικός τουρισμός και οι δυνατότητές του θα παρουσιαστούν…

 
…στο Συνέδριο και Έκθεση Digi.travel που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 5 και 6 Δεκεμβρίου, στα πλαίσια της έκθεσης Greek Tourism Expo στο Metropolitan Expo.
Από την πλευρά του IFITT Greece υπέγραψε ο πρόεδρος Δ. Σερίφης, CEO της Νelios.com και από την πλευρά του Digi.travel η Β. Καραντζαβέλου, γενική διευθύντρια της Travel Media Applications.
Θεωρούμε ότι η ενημέρωση του επαγγελματία για τις εξελίξεις του ηλεκτρονικού τουρισμού είναι ιδιαίτερα σημαντική στις μέρες μας όπου οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και αφορούν σε όλο το μέγεθος των επιχειρήσεων από το μικρό ξενοδοχείο των λίγων δωματίων μέχρι και τις αλυσίδες. Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και για τους προορισμούς και τα τουριστικά γραφεία”, δήλωσε ο κ. Σερίφης.
Η εταιρεία μας είναι από τις πρώτες, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο, που ασχολήθηκε με τον ηλεκτρονικό τουρισμό από το 1999, και πίστεψε στην εξέλιξη του. Το συνέδριο που διοργανώνουμε για δεύτερη χρονιά φέτος θα είναι υψηλού επιπέδου με διεθνείς ομιλητές, που θα αναλύσουν αφενός τις τάσεις και τις τελευταίες εξελίξεις σε αυτό το χώρο, αλλά θα δώσουν και παραδείγματα πρακτικών εφαρμογών. Καλούμε όλους τους επαγγελματίες του τουρισμού να το παρακολουθήσουν”, δήλωσε η κα Καραντζαβέλου.

Επισημαίνεται ότι η συμμετοχή είναι δωρεάν, απαιτείται όμως προεγγραφή στο www.digi.travel  όπου και σύντομα θα δίνεται η δυνατότητα για προκαθορισμένα ραντεβού μεταξύ των επαγγελματιών του τουρισμού και των εταιρειών προμηθευτών ηλεκτρονικών λύσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου