Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

2011: Θα κριθεί από την οικονομία στην Ευρώπη και την... ηρεμία στην Ελλάδα

Είχαμε διαβάσει με προσοχή το δημοσίευμα της Wall Street Journal και δεν επρόκειτο να ασχοληθούμε και ιδιαίτερα αλλά μιας και μπήκε στον κόπο να αποστείλει μία περίληψή του το ΥΠΠΟΤ,


φυσικά, επειδή είναι αρκετά κολακευτικό για τον Π. Γερουλάνο στο μεγαλύτερο μέρος του και αποδίδει σε αυτόν, κατά κύριο λόγο και τη μείωση του ΦΠΑ αλλά και την άρση του καμποτάζ - είδατε τι μαθαίνει κανείς διαβάζοντας ξένο τύπο; - εμείς επισημαίνουμε αυτό που θεωρούμε ως το «ζουμί» όλου του θέματος:
Ότι οι επιδόσεις του ελληνικού τουρισμού την επόμενη χρονιά θα εξαρτηθούν από πολλούς παράγοντες, μεταξύ των οποίων και η οικονομική κατάσταση στον υπόλοιπο κόσμο και την Ευρώπη ειδικότερα.
Ένας παράγοντας όμως ακόμα πιο σημαντικός, κατά την WSJ, θα είναι πιθανότατα το εάν η Ελλάδα θα καταφέρει να αποδράσει από όλη αυτή την αρνητική δημοσιότητα που έλαβε φέτος.
Αυτό σημαίνει να αποφευχθούν διαδηλώσεις, ταραχές και βία που χαρακτήρισαν την εικόνα της χώρας στο απόγειο της οικονομικής κρίσης την άνοιξη, άποψη που δίνεται και από τον πρόεδρο της ΠΟΞ Ανδρέα Ανδρεάδη...
Όλο το άρθρο, για όποιον θέλει, εδώ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου