Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Αισόδοξα και θετικά τα πρώτα μηνύματα της xenia

Με «όαση» αισιοδοξίας και θετικής «ενέργειας», την πρώτη που έχουμε δει εδώ και αρκετό καιρό, μας φάνηκε χθες η 42η έκθεση Xenia, την μέρα των εγκαινίων της. Λαμπερά και ποιοτικά περίπτερα,

αρκετός κόσμος, ένα «κλίμα» αρκετά διαφορετικό από αυτό που χαρακτηρίζει την ελληνική τουριστική αγορά φέτος και από αυτό που είδαν και βίωσαν οι επισκέπτες στη Philoxenia.
Το πως θα εξελιχθεί η xenia φέτος, έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς είναι η πρώτη μεγάλη έκθεση εξοπλισμού ξενοδοχείων και τουριστικών επιχειρήσεων της νέας περιόδου και αναμένεται να λειτουργήσει και ως «βαρόμετρο» της κατάστασης και των τάσεων της αγοράς.
Η 42η xenia άνοιξε τις πύλες της χθες στο εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo στο αεροδρόμιο και θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου.
Στο πλαίσιο της έκθεσης έχουν προγραμματισθεί διάφορες ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, όπως το Επώνυμο Ελληνικό Κρασί (26-29 Νοεμβρίου), το Kalimera!with taste (27 Νοεμβρίου), το The Bar Academy Show (28-29 Νοεμβρίου), το Design Lab@xenia (26-29 Νοεμβρίου) και η Ημέρα Καριέρας στον Τουρισμό (29 Νοεμβρίου).
Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου