Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Κάτι τους... θυμίζει, κάτι τους θυμίζει...

Τη δική τους ιδιαίτερη μορφή της κατάστασης η οποία αποκαλείται διεθνώς ως... «deja vu», βιώνουν τις τελευταίες μέρες οι υπάλληλοι της Γενικής Γραμματείας Τουρισμού...


...καθώς ο γ.γ. Γιώργος Πουσσαίος επέστρεψε στη θέση του μετά την εκλογή του ως χωρικού αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Προφανώς και εμφανώς, ο γενικός θα παραμείνει στη θέση αυτή μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου, καθώς από 1η Ιανουαρίου ξεκινάει και επισήμως η θητεία των νέων περιφερειακών και δημοτικών αρχών.
Μέχρι τότε εικάζουμε – γιατί με τα δεδομένα επιλογής προσώπων από την κυβέρνηση υπάρχει ένα ζήτημα...- ότι θα έχει επιλεγεί και ο ή η διάδοχός του.
Για το αν, τώρα, υπάρχει ή θα έπρεπε να υπάρχει ζήτημα όταν ένας κυβερνητικός αξιωματούχος που εκλέγεται σε τουριστική περιοχή, κάνει προεκλογική εκστρατεία κατά τη διάρκεια της οποίας θίγονται θέματα ή εξαγγέλονται και έργα αρμοδιότητας του τομέα και της θέσης του, χωρίς να έχει προηγουμένως παραιτηθεί, τι άλλο να πούμε εμείς, ας το κρίνει ο καθένας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου