Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Δεν βγαίνει προσωρινή διαταγή για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο του ΕΟΤ...


Απορρίφθηκε τελικά το αίτημα έκδοσης προσωρινής διαταγής από τον  Σύλλογο Υπαλλήλων του ΕΟΤ κατά των αποφάσεων της διοίκησης του Οργανισμού σχετικά με τις αλλαγές στη σύνθεση του Υπηρεσιακού και του Πειθαρχικού συμβουλίου...

Οι οποίες αλλαγές, όπως θυμάστε, είχαν γίνει πρόσφατα στο πλαίσιο των διαδικασιών εξέτασης των υποθέσεων που προέκυψαν από τα πορίσματα των ελέγχων των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης και τις διάφορες ΕΔΕ και μέσα σε ένα κλίμα ιδιαίτερης έντασης και διαφόρων αντιδράσεων από την πλευρά των υπαλλήλων.

Ο Σύλλογος είχε προχωρήσει πριν από λίγες μέρες σε αίτημα ασφαλιστικών μέτρων και έκδοσης προσωρινής διαταγής, αλλά η απόφαση του δικαστηρίου για το ένα σκέλος τουλάχιστον, ήταν αρνητική.
Η πληροφορία αυτή έγινε γνωστή αργά χθες και φαίνεται ότι εξέπληξε δυσάρεστα πολλούς στα διοικητικά συμβούλια των συλλόγων, ίσως και να αιφνιδίασε ορισμένους, κιόλας.  
Το σκεπτικό της απόφασης, βέβαια δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα ενώ η διαδικασία για τα ασφαλιστικά μέτρα θα χρειαστεί ακόμα αρκετό χρόνο. Πάντως, άρχισαν αμέσως να κυκλοφορούν σχόλια και επικρίσεις για τους νομικούς χειρισμούς της υπόθεσης και άλλα τέτοια...
Το θέμα είναι τι θα κάνουν οι υπάλληλοι του οργανισμού τώρα και αυτό θα κληθούν να συζητήσουν εκ νέου σήμερα.
Ούτως ή άλλως, εντός του Δεκεμβρίου, σύμφωνα με άλλη απόφαση, θα πρέπει να γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών μελών του συμβουλίου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου