Για τα πλεονεκτήματα της γαστρονομίας και τη σημασία της τοπικής κουζίνας ως ελκυστικού στοιχείου στην ανάδειξη ενός τουριστικού προορισμού, μιλούσε χθες στο IMIC 2011 ο Π. Γερουλάνος...
...αναφερόμενος στην εμπειρία του φαγητού και γενικά στις εμπειρίες που πρέπει να βιώνει ο επισκέπτης και τα άλλα γνωστά και ξαναειπωμένα.
“Τώρα που λέει για τις εμπειρίες” γύρισε ένας παριστάμενος δημοσιογράφος σε άλλη συνάδελφό του στη διπλανή θέση, “τι απέγινε εκείνος ο διαγωνισμός του ΕΟΤ για τις 90 Εμπειρίες;”
“Εεε, δεν ξέρω. Λες να... μαγειρεύεται;!” ήρθε η απάντηση και η μισή σειρά έσκασε στα γέλια.
Πέραν πλάκας και αστεϊσμών, πάντως, τώρα που το θυμηθήκαμε και εμείς, αλήθεια τι απέγινε με εκείνη την επαναπροκήρυξη;
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου