Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Grace Hotels: Θεαματική και... οικουμενική επέκταση

Μία μάλλον θεαματική πορεία επιχειρηματικής επέκτασης, με επίκεντρο αυτήν την περίοδο στην Αμερική, ακολουθεί ο όμιλος luxury boutique ξενοδοχείων Grace Hotels. Ανακοινώνει τρία νέα ξενοδοχεία...

...στην Αργεντινή, στο Newport των ΗΠΑ και στον Παναμά.
Ο όμιλος, που είναι θυγατρική της εταιρείας First Mediterranean Investments (FMI), μέλος του παγκόσμιου ομίλου Libra Group, συμφερόντων της οικογένειας Λογοθέτη, έγινε γνωστός στη χώρα μας με τα πολυβραβευμένα ξενοδοχεία πολυτελείας Grace Mykonos και Grace Santorini (γθα ένα διάστημα είχε αναλάβει και το Poseidonion στις Σπέτσες).  
Η Grace Hotels επεκτείνεται ραγδαία και σύμφωνα με στελέχη του, σύντομα θα ακολουθήσουν ξενοδοχεία στην περιοχή της Μεσογείου, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η διεθνής επέκταση του Ομίλου με τα εγκαίνια νέων μονάδων στην Ασία και την Ευρώπη, με πολλά ακόμη που θα ακολουθήσουν στη Βόρεια και Νότια Αμερική. 
Τα τρία νέα ξενοδοχεία είναι:
Το Vanderbilt Hall Hotel, το ιστορικό αρχοντικό του Rhode Island στο Newport, 
το Grace Cafayate Hotel, Spa & Residential Villas, στη φημισμένη για την αντίθεση των χρωμάτων της Κοιλάδα Calchaqui στην Αργεντινή και 
το Grace Panama στο επιβλητικό κτήριο Twist Tower που αποτελεί το νέο «κόσμημα» της πόλης του Παναμά.
Ενδιαφέρον και αναμένουμε τη συνέχεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου