Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Ξενοδόχοι Χαλκιδικής προς 'Ελληνες: "Κλείστε νωρίς τις διακοπές σας"


Να "κλείσουν" από νωρίς τις διακοπές τους, για να εκμεταλλευτούν τα διαθέσιμα πακέτα προσφορών και εκπτώσεων, παροτρύνει τους Έλληνες τουρίστες η Ένωση Ξενοδόχων Χαλκιδικής. Η κίνηση αυτή, έχει φέτος...

... ιδιαίτερη σημασία καθώς η θετική εξέλιξη του εισερχόμενου τουρισμού είναι πολύ πιθανό ότι θα προκαλέσει άνοδο των τιμών όσο θα πλησιάζουμε προς την τουριστική περίοδο.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Ένωσης, οι τιμές στα καταλύματα της περιοχής κυμαίνονται φέτος στα επίπεδα του 2010, έτος κατά το οποίο ήταν ήδη μειωμένες κατά 20%. 
Κατά συνέπεια, με τις πρόσθετες προσφορές και εκπτώσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταλύσουν στη Χαλκιδική σε πολύ δελεαστικές τιμές, που ξεκινούν ακόμη και από 30 ευρώ στις χαμηλότερες κατηγορίες ξενοδοχειακών μονάδων.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, 26 ξενοδόχοι της Χαλκιδικής δημοσιεύουν κοινή λίστα με τις τιμές και τις προσφορές τους, με εκπτώσεις από 10% μέχρι 20% επί των τιμών, για τις κρατήσεις που γίνονται νωρίς (early bookings).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου