Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Costa Navarino: Άνοιξε και δεν... ξανακλείνει το Westin Resort

Στο... ολιγομελές club των θερέτρων δωδεκάμηνης λειτουργίας εισέρχεται φέτος το Westin Resort της Costa Navarino στη Μεσσηνία, το οποίο άνοιξε για τη νέα περίοδο πριν από λίγες μέρες και μάλιστα με...

...πολύ ικανοποιητικές πληρότητες, που τον Απρίλιο αναμένεται να αγγίξουν ακόμα και το 100%. 
Πάσχα γαρ, Ορθοδόξων και Καθολικών αλλά και λόγω ενός πολύ δυνατού marketing plan το οποίο υλοποιείται τους τελευταίους μήνες, με μεγάλη έμφαση και στην ελληνική αγορά.
Άλλωστε, το 85% των πελατών του συγκροτήματος θα είναι Ελληνες, την περίοδο του Πάσχα...
Η λειτουργία καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου για το πολυτελές συγκρότημα είναι ένα μεγάλο στοίχημα για το επιτελείο της Costa Navarino και όλος ο μηχανισμός έχει κινητοποιηθεί για να επιτευχθούν οι στόχοι.
Από το φθινόπωρο, θα λειτουργήσει και το δεύτερο γήπεδο γκολφ, το Bay Course, ενώ μεγάλη έμφαση δίνεται και στο κλείσιμο περισσότερων συνεδρίων, εταιρικών συναντήσεων και ταξιδιών κινήτρων.
Η λειτουργία του Westin τον χειμώνα, σημαίνει παράλληλα 1.200 θέσεις εργασίας - το 75% των υπαλλήλων είναι από τη Μεσσηνία - αλλά και έμμεση δημιουργία άλλων περίπου 900 θέσεων.
Στις 11 Απριλίου ξεκινάει τη λειτουργία του και το Romanos Luxury Collection. 
Και όλα αυτά υπό νέα διεύθυνση, καθώς όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ , εδώ και έναν μήνα τη γενική διεύθυνση έχει αναλάβει ο κ. Piter Alastas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου