Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Μία "ωραία ατμόσφαιρα", πάλι, στη Γενική Γραμματεία Τουρισμού


Πρόβλημα με “το καλημέρα”, στις σχέσεις υπαλλήλων Γενικής Γραμματείας Τουρισμού και νέας Γενικής Διευθύντριάς της καθώς και “ρήγμα” μεταξύ των παρατάξεων εντός του Συλλόγου Υπαλλήλων προκλήθηκαν...

...με αφορμή την καταγγελία υπαλλήλου για “ανάρμοστη και επιθετική συμπεριφορά” εναντίον της από την κα Κ. Μπόγρη και την άκαρπη προσπάθεια, στη συνέχεια, του Συλλόγου να συναντηθεί μαζί της για να ακούσει και τη δική της άποψη, πριν προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία.
Σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου - η οποία εκδόθηκε χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των παρατάξεων της ΠΑΣΚΕ και της “Αγωνιστικής Συνεργασίας” καθώς υπήρξε διάσταση απόψεων και διαφοροποίηση - πέραν της εξιστόρησης των προαναφερθέντων περιστατικών, υποστηρίζεται ότι οι πρόσφατες διοικητικές πράξεις για τις μετακινήσεις υπαλλήλων και τις τοποθετήσεις διευθυντών “με ανάθεση”, δεν έγιναν βάσει των νόμιμων διαδικασιών, καθώς δεν εκδόθηκαν από την αρμόδια Διεύθυνση Διοικητικού.
Και η καταγγελία της υπαλλήλου, αφορά, κατά τα λεγόμενά της, σε άρνησή της ακριβώς να υπογράψει έγγραφα της Διεύθυνσης Διοικητικού.
Είναι σαφές ότι το κλίμα στη Γενική Γραμματεία επισκιάζεται πάλι - μετά την περιπετειώδη περίοδο της θητείας Γ. Πουσσαίου, τις καθυστερήσεις στις τοποθετήσεις και στις κρίσεις κ.α. - από ένα νέο “χαμηλό βαρομετρικό”, λίγο πριν, δε, την πιθανή επικείμενη κάλυψη της θέσης του γ.γ. που παραμένει κενή εδώ και τρείς μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου