Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Κάποιος έγινε πιο προσεκτικός με τις κρουαζιέρες, ή μας φαίνεται;

Διαβάσαμε και ακούσαμε (μέσω internet) με προσοχή, τουλάχιστον δύο από τις συνεντεύξεις που έδωσε ο Π. Γερουλάνος τώρα που βρίσκεται σε Ν. Υόρκη και Ουάσιγκτον και παρατηρήσαμε δύο τινα:

Πρώτον, όταν μιλάει για τον τομέα της κρουαζιέρας, είναι πια πολύ “συγκρατημένος” και δίνει την εντύπωση ότι “μετράει” πολύ τα λόγια του. Κάτι που παραξενεύει, ειδικά αυτές τις μέρες, ύστερα από την μετά τυμπανοκρουσιών και άκρατου ενθουσιασμού συμμετοχή μας στην έκθεση στο Μαϊάμι, στην οποία, ο ίδιος, δεν πήγε τελικά. 
Έπεσαν οι τόνοι και κατά προέκταση και οι “προσδοκίες”, μετά την ιστορία με τη σύμβαση που δεν υπογράφουν οι εταιρίες κρουαζιερών, ή μας φαίνεται;
Δεύτερον, την επισήμανση που δεν πρέπει να μας διαφεύγει καθόλου - εμείς την είχαμε αναδείξει  εδώ  - ότι για τους Αμερικανούς και πολλούς άλλους παγκοσμίως, τα 2.500 χρόνια του Μαραθωνίου, κανονικά γιορτάζονται φέτος και όχι πέρυσι που έγιναν όλες οι εκδηλώσεις!
Πάμε για επανάληψη, δηλαδή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου