Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

TUR 2011: Κέρδισε τις εντυπώσεις το "Kalimera Grekland" στο Γκέτεμποργκ

Τις... υγιείς δυνάμεις της ομογένειας (Panos Emporio) και της παράδοσης (Κρήτες Βρακοφόροι) συνδύασε με επιτυχία η εταιρεία North Events πραγματοποιώντας έτσι μία ιδιαίτερα εντυπωσιακή ελληνική παρουσία στη Σουηδία.

Ο Έλληνας «Βασιλιάς των μαγιό» (και όχι μόνο) Πάνος Παπαδόπουλος, της γνωστής παγκοσμίως φίρμας Panos Emporio και οι Βρακοφόροι της Κρήτης «έκλεψαν» την παράσταση στο ελληνικό περίπτερο «Kalimera Grekland» στη διεθνή έκθεση τουρισμού του Γκέτεμποργκ TUR, που πραγματοποιήθηκε από τις 23 έως τις 27 Μαρτίου. 
Ο Mr. Panos Emporio με τον
πρόδρο Ξενοδόχων Ρεθύμνου
Μ. Τσακαλάκη
Ο διάσημος σχεδιαστής επισκέφθηκε το ελληνικό περίπτερο που οργάνωσε η North Events, προκειμένου να  συναντηθεί με τα μέλη της ελληνικής αποστολής και με δημοσιογράφους που κάλυψαν το γεγονός. Ο ίδιος υπέγραψε προσωπικά τα βιβλία του, μοίρασε δώρα και φωτογραφήθηκε με δύο από τα μοντέλα του.  
Ο Panos Emporio γιορτάζει φέτος τα 25 χρόνια της επιτυχημένης καριέρας του στη μόδα, που ξεκίνησε από τη Σουηδία και πλέον διαθέτει δίκτυο πωλήσεων προϊόντων του οίκου του σε 28 χώρες ανά τον κόσμο και μεγάλες συνεργασίες με διασημότητες, όπως και με τη δική μας Έλενα Παπαρίζου.
Το 10μελές συγκρότημα του Συλλόγου Βρακοφόρων Ρεθύμνου, με αρχηγό αποστολής τον Γιώργο Σηφάκη,  έδωσε καθημερινές  παραστάσεις στο περίπτερο με παραδοσιακούς χορούς και ζωντανή μουσική ενθουσiαζοντας το κοινό που παρακολούθησε και συμμετείχε στη  μεγάλη "κρητική γιορτή" που διοργανώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, την ημέρα της εθνικής εορτής μας, 25η Μαρτίου. 
Το βράδυ της 24ης Μαρτίου, επίσης, η  North Events παρέθεσε ελληνικό δείπνο για τους συνεκθέτες ξενοδόχους, με καλεσμένους εξέχουσες προσωπικότητες της τουριστικής βιομηχανίας της Σουηδίας.
Στο περίπτερο "Kalimera Grekland" μετείχαν οι: Aquila Hotels & Resorts, Atrium Hotels, Giannoulis Resorts, Rethymnotels –Minos Hotel, Minos Mare Hotel, Hotel Ideon, Theartemis Palace, Pearl Beach Hotel & Spa, Aegean Pearl Hotel & Spa, Minos Mare Royal, Rethymno Mare Resort, Kalyves Beach Hotel, Kiani Beach Resort, Almyrida Beach Resort, Proto Carras Grand Resort, Rodos Palace, Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, Οργανισμός Τουριστικής Προβολής Νομού Θεσσαλονίκης & Ένωση Ξενοδοχείων Θεσσαλονίκης και η Ένωση Ξενοδόχων Μήλου.
Υπάρχουν και περισσότερα, αν θέλετε, στο www.north-e.com .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου