Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Μην μένουμε στον Chris και χάνουμε το... συμβουλο-δάσος


Λίγα τα δημοσιεύματα για τους συμβούλους στους οποίους ανατίθενται ή θα ανατεθούν οι αποκρατικοποιήσεις των 50 δισ. αλλά αντιθέτως, πολλά εκείνα που αφορούν στην υπόθεση...

...του νεαρού Αρμένιου οικονομολόγου Chris Uragian και της ανάθεσης στην νεοσύστατη εταιρία του, έργου συμβούλου για τις αποκρατικοποιήσεις από τη ΔΕΑΑ.
Δημοσιεύματα που επιμένουν ότι ανακάλυψαν το μέγα σκάνδαλο του Γ. Παπακωνσταντίνου και της κυβέρνησης, ενώ, όπως επιμένουμε και εμείς, πρόκειται για μεγάλη γκάφα ή, κατά ορισμένους για μεγάλη «πεπονόφλουδα» που κάποιοι πέταξαν στον «τσάρο» και εκείνος την πάτησε κανονικά.
Η ανάρτησή μας την Πέμπτη , όπως μας είπαν, έκανε μεγάλη αίσθηση και εξέπληξε αρκετούς (και για διαφορετικούς λόγους...) σε κυβερνητικούς αλλά και σε κύκλους της αντιπολίτευσης.
Μάλιστα.
Το πραγματικό ζήτημα, όμως, κατά την άποψή μας, δηλαδή, ο τρόπος επιλογής των συμβούλων, οι διαδικασίες που θα έπρεπε να γίνουν, όσο και το τραγελαφικό ιστορικό και το παρασκήνιο με την Ευρωπαική Επιτροπή, δεν έχουν ακόμα αναδειχθεί, ούτε καν ακροθιγώς... 
Μία ενδιαφέρουσα πρώτη απόπειρα και μία "ανθρωπογεωγραφία" των εμπλεκόμενων, μέχρι σήμερα, συμβούλων επιχείρησε το "Πρώτο Θέμα", αλλά ακόμα δεν έχει "ανεβάσει" την ηλεκτρονική έκδοση για να σας παραπέμψουμε.
Εν αναμονή, λοιπόν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου