Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

"Γιοφύρι της 'Αρτας" η ανάληψη καθηκόντων του νέου γ.γ. στον ΕΟΤ...

Πάνω που ήμασταν έτοιμοι να σχολιάσουμε ότι επιτέλους διορθώθηκε το ΦΕΚ διορισμού του νέου γενικού γραμματέα του ΕΟΤ Γ. Κολέτσου και μπορεί πλέον να υπογράφει, αμ δε! Νέα «εμπλοκή» μας προέκυψε καθώς…


…θα πρέπει προηγουμένως να δημοσιευτεί και το ΦΕΚ με την απόφαση της μεταβίβασης αρμοδιοτήτων από το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού στον Γενικό Γραμματέα!
Ήδη, κάποιες από τις πρώτες αποφάσεις του νέου γενικού επέστρεψαν στο Γραφείο από την πάρεδρο με άρνηση και σχετικές επεξηγηματικές επισημάνσεις. Και πριν από λίγο κυκλοφόρησε και εσωτερική Εγκύκλιος που αναφέρει ρητά ότι για «οποιοδήποτε ποσό που αφορά είτε ανάληψη δέσμευσης πίστωσης, είτε έγκριση δαπάνης, απαιτείται απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ο.Τ., ύστερα από εισήγηση του Γενικού Γραμματέα».
Γεγονός βέβαια που προκαλεί νέο "έμφραγμα" στη διοίκηση του Οργανισμού και καθυστερήσεις στην προώθηση αποφάσεων και πληρωμών ενταλμάτων.
Άλλο τίποτα θα συμβεί με τον διορισμό του ανθρώπου;






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου