Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

ΠΡΟΤΟΥΡ: Κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ (και) ο νέος προυπολογισμός...

Πήγε να περάσει λίγο  στα «ψιλά γράμματα» των ενασχολούμενων με το τουριστικό γίγνεσθαι, γενικώς, αλλά η Γενική Συνέλευση του ΠΡΟΤΟΥΡ, του γνωστού στο τουριστικό κύκλωμα Οργανισμού Προώθησης Τουρισμού της Ρόδου…





…είχε και αυτή το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της. 
Ο ΠΡΟΤΟΥΡ είχε - και έχει - πάντα ενδιαφέρον ως περίπτωση ενός, τρόπον τινά, οργανισμού διαχείρισης προορισμού (DMO), με προϋπολογισμούς της τάξης του 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως και αρκετή ελευθερία κινήσεων ως προς τις επιλογές και τις δράσεις του στις αγορές ενδιαφέροντος όπου είχε παρουσία.
Δεν γνωρίζουμε αν η αλλαγή ηγεσία στην Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, θα επηρεάσει ή θα οδηγήσει σε αλλαγές και στο διοικητικό σχήμα του Οργανισμού. Ο νέος πρόεδρος της ΕΞΡ Αντώνης Καμπουράκης, πάντως, δεσμεύτηκε για προτ΄σεις βελτίωσης της λειτουργίας του Οργανισμού... 
Σε κάθε περίπτωση, κάποιες πρώτες αποφάσεις για τη νέα περίοδο ελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή, μολονότι υπήρξαν κάποια θέματα με το Επιμελητήριο αλλά και τριβές σχετικά με τη χρηματοδότηση και την ανάγκη αύξηση των εσόδων. 
Φαίνεται, ακόμη, ότι οι Καλλικράτειες αλλαγές δεν δημιουργούν προβλήματα τελικά στη χρηματοδότηση και τη λειτουργία του Οργανισμού.
Μεταξύ των νέων στοιχείων, που θα διαβάσετε στο ρεπορτάζ της «Δημοκρατικής» εδώ και η πρόβλεψη διάθεσης 100.000 ευρώ για το Συνεδριακό Γραφείο Ρόδου, η σύσταση του οποίου, όπως φαίνεται, προχωρεί.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου