Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

"Ανάνηψη" ΕΟΤ στην Ολλανδία και μόνιμος πολυχώρος παρουσιάσεων...


Σημεία... “ζωής” και μάλιστα σθεναρά, έδωσε ο ΕΟΤ στην Ολλανδία, ύστερα από πολύ, πολύ καιρό. Και μάλιστα, λίγες μέρες μετά τη γελοία επίδειξη ανθελληνισμού και πολιτικής σαχλαμάρας του Γκερτ Βίλντερς στη Χάγη. Στο γραφείο του ΕΟΤ στο Άμστερνταμ...

...προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό χώρο, τα κυριότερα Μέσα Ενημέρωσης της χώρας, τηλεοπτικά δίκτυα και εκπρόσωποι των μεγαλύτερων τουριστικών γραφείων και αεροπορικών εταιριών ανταποκρίθηκαν, την περασμένη Πέμπτη, στην πρόσκληση της νέας Διευθύντριας του Οργανισμού στις Κάτω Χώρες, Ελένης Σκαρβέλη.
Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο όλης αυτής της ιστορίας, πάντως, μας φαίνεται ότι είναι η ανακοίνωση ότι από το Σεπτέμβριο, στο Γραφείο ΕΟΤ του Άμστερνταμ θα λειτουργεί μόνιμος εκθεσιακός πολυχώρος, που θα παρέχει τη δυνατότητα σε ελληνικές επιχειρήσεις να πραγματοποιούν θεματικές παρουσιάσεις, σε μεγάλους πολιτιστικούς οργανισμούς να προσεγγίζουν την Ολλανδική αγορά αλλά και όσες άλλες ελληνικές επιχειρήσεις να παρουσιάσουν προϊόντα τους αυθεντικής ελληνικότητας (ΠΟΠ).
Ο μόνιμος εκθεσιακός πολυχώρος θα βρίσκεται σε ιδιαίτερα κεντρικό σημείο της πόλης κοντά στην περίφημη πλατεία Leidseplein.
Ήδη, έχουν αρχίσει επαφές με το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού και πολλούς τουριστικούς φορείς για να καταρτιστεί ένα πλήρες πρόγραμμα παρουσιάσεων.
Την πρωτοβουλία αυτή, η νέα διευθύντρια του ΕΟΤ σκοπεύει να την αναπτύξει και στις Βρυξέλλες.
Όσοι θέλουν να εκμεταλλευθούν την ευκαιρία επιχειρηματικών παρουσιάσεων στην Ολλανδική αγορά μπορούν να επικοινωνούν με την Ελένη Σκαρβέλη, στο Γραφείο ΕΟΤ Άμστερνταμ (Tηλ: 0031/20/6248786, Fax: 0031/20/6207031, Email: director@visitgreece.be).
Κατά τα λοιπά, στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Γιώργος Κολέτσος, που κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ολλανδία είχε σειρά επαφών με τουριστικούς παραγοντες και εκπροσώπους ΜΜΕ.
Ελληνικές συνταγές παρουσίασε ο διάσημος Ολλανδός Chef, Joop, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ελληνική σύνθεση του διάσημου Ολλανδού πιανίστα Wibi Soerjadi, που συμμετείχε αφιλοκερδώς στην εκδήλωση δηλώνοντας και αυτός «φίλος της Ελλάδας»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου