Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Νέος "φιλοξενούμενος" στο "θρυλικό" γραφείο του 7ου στον ΕΟΤ...


Η αλήθεια είναι ότι είχαν μαζευτεί πολλοί εκεί στο υπουργείο Εσωτερικών: Καστανίδης, Ρέππας, Κουκουλόπουλος, Ρόβλιας, Τζωρτζάκης. Και όταν αποφάσισε να το κάνει έδρα του και ο πρωθυπουργός ΓΑΠ, εγκαταλείποντας το...
 
...Μαξίμου, τα πράγματα έγιναν πραγματικά δύσκολα.
Κάποιος έπρεπε να... μετακομίσει. Αλλά ποιός και το κυριότερο, που; 
Και ο "κλήρος", όπως έλεγε και το άσμα των παιδικών μας χρόνων, έπεσε στον νεότερο στο σύστημα Παντελή Τζωρτζάκη, τον υφυπουργό αρμόδιο για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση.
Ο οποίος από προχθες εγκαταστάθηκε στον έβδομο όροφο του κτιρίου του ΕΟΤ στην οδό Τσόχα! Και μπορεί από άποψη πολιτικής παρουσίας και διοικητικής ευκολίας να εκλαμβάνεται ως “εξορία” η μετακίνηση, αλλά από άποψη χώρου και άνεσης, μάλλον τους ρίχνει όλους.
Πρόκειται για το πολυσυζητημένο, παλαιότερα, γραφείο, το οποίο είχε δημιουργηθεί επί θητείας Δ. Αβραμόπουλου ως υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης και το οποίο, διαδοχικά χρησιμοποίησαν ως “στρατηγείο” τους και η Φάνη Πετραλιά και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.
μια γωνία του Γραφείου
σε μέρες... δόξης.
Καμία σχέση με σήμερα, βέβαια...
Το σερί “έσπασε” ο Κ. Μαρκόπουλος που έστησε το άλλο μεγάλο γραφείο στην Λ. Αμαλίας (εκείνο με τις κουρτίνες και τα πόμολα swarovski...). 
Επομένως, αν μη τι άλλο με άνεση αλλά και με εκπληκτική θέα, ο κ. Τζωρτζάκης θα ασκεί τα καθήκοντά του και δεν θα αισθάνεται και πολύ μόνος. 
Όταν θα έχει διοικητικό συμβούλιο Ο ΕΟΤ, θα μπορεί, ως πρώην επικεφαλής της Forthnet, να τα λέει με τον A. Κεραστάρη της Hellas on Line που είναι στο δ.σ. του Οργανισμού. 
Ποιός ξέρει μπορεί να συνεχίσουν την “κουβέντα” για τις δύο εταιρίες από εκεί που σταμάτησαν πέρυσι τον Δεκέμβριο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου