Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΕΞΑΑ: Εκκληση για αυτοσυγκράτηση...


‘Εκκληση για γενικότερη αυτοσυγκράτηση απευθύνει η Ενωση Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής, “στις δύσκολες εποχές που διανύουμε και στις ακόμη δυσκολότερες που προβλέπονται για όλους μας”...

...ενώ εκτιμά ότι στα χθεσινά γεγονότα όλες οι πλευρές “εκτροχιάστηκαν”.
Οι συνέπειες των γεγονότων, είναι προφανείς, τόσο για τους επισκέπτες της πόλης που βρέθηκαν στο "μάτι" ενός ακόμα "κυκλώνα" βίας, εγκλωβισμένοι και φοβισμένοι, (στον αντίποδα του "ολυμπιακού ιδεώδους" και της "ολυμπιακής εκεχειρίας" λόγω των ιδιαίτερων "special olympics") όσο και για τα αθηναϊκά ξενοδοχεία και τους εργαζόμενους σε αυτά, αναφέρει η ΕΞΑΑ.
Η Ένωση εκφράζει τη λύπη και τον αποτροπιασμό της για την όλη κατάσταση και για τα γεγονότα στο σύνολό τους έτσι όπως διαδραματίζονται κατ' επανάληψη και συμπαραστέκεται τόσο στο ξενοδοχείο – μέλος της (King George) που αναγκάστηκε να πάρει έκτακτα μέτρα ευθύνης για την προστασία επισκεπτών και εργαζόμενων εκκενώνοντάς το, όσο και στα λοιπά ξενοδοχεία - μέλη της στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Συντάγματος, τα οποία, όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά “λόγω φύσης και θέσης (έναντι του Ελληνικού Κοινοβουλίου), πληρώνουν συνεχώς και επί σειρά ετών "τα σπασμένα" από "τα έργα και τις ημέρες" των εκάστοτε κυβερνώντων”. 
Τις επόμενες μέρες, η Ενωση θα προχωρήσει σε αναλυτική παρουσίαση των επιπτώσεων που υπάρχουν σε επίπεδο κρατήσεων και ακυρώσεων εκδηλώσεων για την περιοχή της Αθήνας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου