Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Α. Ανδρεάδης: "Είμαστε στην ώρα μηδέν! Βρείτε κοινό έδαφος"!

«Σύγκλιση απόψεων και συναίνεση από τον κ. Παπανδρέου και τον κ. Σαμαρά απαιτούν οι υγιείς δυνάμεις της αγοράς» δήλωσε πριν από λίγο ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, Α. Ανδρεάδης σε μία ασυνήθιστα δυναμική παρέμβαση, η οποία καταμαρτυρεί ότι...

...η κατάσταση στην αγορά και στην επιχειρηματική κοινότητα είναι πλέον πολύ σοβαρά και τα μηνύματα εξαιρετικά ανησυχητικά.
Ο κ. Ανδρεάδης τόνισε ότι «βρισκόμαστε στην ύστατη στιγμή για τη σωτηρία της χώρας και αυτά που χωρίζουν τα δυο μεγάλα κόμματα είναι πολύ λιγότερα από αυτά που πρέπει να τα ενώνουν στην προσπάθεια για έξοδο από την κρίση».
Χαρακτήρισε τον τουρισμό πρωταγωνιστή στην προσπάθεια αυτή, και πρόσθεσε ότι «αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα του ότι η λύση δεν έχει και δεν μπορεί να έχει κομματικό χρώμα».
«Χρειάζεται κοινό στρατηγικό σχέδιο και συμφωνία στην υλοποίησή του με ότι καλύτερο διαθέτει ο τόπος. Έφθασε η ώρα μηδέν» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου