Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Μύκονος: "Hola!" μέσω vueling σε Μαδρίτη και Βαρκελώνη


Απευθείας αεροπορική σύνδεση με τη Μαδρίτη και τη Βαρκελώνη αποκτά τη φετινή περίοδο η Μύκονος. Η low cost αεροπορική εταιρία vueling, θα πραγματοποιεί δρομολόγια από την 1η Ιουλίου έως τις 12 Σεπτεμβρίου από και... 

...προς τα αεροδρόμια των δύο μεγάλων ισπανικών πόλεων.
Στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου για το νησί, μάλιστα, οι πτήσεις της αεροπορικής εταιρίας θα είναι καθημερινές (εκτός Τετάρτης) και κάποιες ημέρες  δρομολόγια θα πραγματοποιούνται από και προς τις δύο πόλεις.
Η Μύκονος, μάλιστα, υποστηρίζει ότι είναι η μοναδική περιοχή της Ελλάδας, σε επίπεδο Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η οποία συμμετέχει εκθεσιακά και διαφημιστικά στην Ισπανία. 
Με την πρώτη πτήση της Vueling, φτάνει στο νησί δημοσιογραφικό συνεργείο για τη συλλογή υλικού τόσο για το online portal κρατήσεων της εταιρίας, αλλά και για τη δημιουργία αφιερώματος για το περιοδικό Ling, το περιοδικό που διανέμεται σε όλες τις πτήσεις της. 
Ο ρεπόρτερ και ο φωτογράφος του περιοδικού θα φιλοξενηθούν και ξεναγηθούν στη Μύκονο και στη Δήλο, για τρεις ημέρες, με φροντίδα της MTC Group, της εταιρίας που χειρίζεται επικοινωνιακά τα θέματα τουρισμού του Δήμου Μυκόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου