Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου: Νέα δομή και άλλα... σχέδια


Δυναμική “εκκίνηση” για το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, που μόλις συγκροτήθηκε σε σώμα. Και με πολλά νέα σχέδια τόσο για τη λειτουργία και τη δομή της ίδιας της...

...Ενωσης όσο και γενικότερα για τον ξενοδοχειακό κόσμο του νησιού, ο νέος πρόεδρος Αντώνης Καμπουράκης.
Σχέδια και προτάσεις υπάρχουν και για τον ΠΡΟΤΟΥΡ, φυσικά, όπου την ¨Ενωση πλέον θα εκροσωπούν ο ίδιος ο Αντώνης Καμπουράκης και ο Άρης Σουλούνιας. Και εκεί, περιμένουμε να δούμε και εμείς με ενδιαφέρον τι ετοιμάζει η νέα διοίκηση και πως σκέφτεται τη λειτουργία του οργανισμού. Εντός των ημερών θα αποσαφηνιστεί αν θα εισηγηθεί και αλλαγές προσώπων ή όχι.
Οπως μαθαίνουμε και διαβάζουμε και στον τοπικό τύπο, η νέα διοίκηση αποφάσισε ομόφωνα να ανακηρύξει τον Βασίλη Μηναϊδη, επίτιμο πρόεδρο, Α’  Αντιπρόεδρο και εκπρόσωπο Τύπου τον Άρη Σουλούνια, Β’ Αντιπρόεδρο και Έφορο Δημοσίων Σχέσεων την Άντα Καραγιάννη, Γενικό γραμματέα τον Στέργο Φώκιαλη και Ταμία τον Παναγιώτη Ιωαννίδη.
Εντεταλμένοι αντιπρόεδροι ορίζονται οι Μηνάς Νικολάου και Γεώργιος Τσέλιος. Υπεύθυνος έρευνας και τεχνολογικών εφαρμογών ο Μανώλης Μαρκόπουλος, υπεύθυνος παρακολούθησης τραπεζικών και δανειακών θεμάτων ο Διαμαντής Σωτηράκης και γραμματέας οργανωτικού ο Νίκος Καντής.
Επιπρόσθετα, δημιουργείται Επιτροπή Θεσμών, που θα αποτελεί συμβουλευτικό όργανο του προέδρου και θα απαρτίζεται από τους διατελέσαντες προέδρους της ένωσης, Επιτροπή Εκσυγχρονισμού του Καταστατικού και Επιτροπή Εργασιακών Θεμάτων και Συλλογικών Διαπραγματεύσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου