Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

"Τουρισμός για Όλους", αποπληρωμές: Βρείτε λύση, είναι μεγάλο το πρόβλημα!


Είναι η τέταρτη φορά που το επισημαίνουμε το τελευταίο διάστημα και από εδώ και πέρα, “αμαρτίαν ουκ έχομεν”. Η αποπληρωμή των οφειλών του ΕΟΤ στις επιχειρήσεις που συμμετείχαν στα προγράμματα “Τουρισμός για Όλους” του 2009...

...και του 2010, έχει καθυστερήσει αδικαιολόγητα και ανεπίτρεπτα. 
Για την πλειονότητα αυτών των επιχειρήσεων - ξενοδοχεία, καταλύματα κοκ - τα οφειλόμενα ποσά μπορεί να κάνουν τη διαφορά μεταξύ διατήρησης ή μη θέσεων εργασίας έως και καθαρά, ακόμα και επιβίωσής τους!
Και όταν ο ξενοδόχος, καταλυματίας, ό,τι άλλο, είναι με το πιστόλι στον κρόταφο, δεν μπορεί να χωρέσει το μυαλό του γιατί δεν του πληρώνεται μία υποχρέωση που θα έπρεπε να έχει εξοφληθεί εδώ και πολύ καιρό, ειδικά όταν ξέρει ότι υπάρχει το σχετικό ποσό στον προυπολογισμό του Οργανισμού και ότι οι "μεγάλοι", δηλαδή η ηγεσία, έχει υπογράψει και τα σχετικά.
Το άλλο ακατανόητο για αυτούς τους ανθρώπους είναι το γιατί θα πρέπει να ελεγχθεί τώρα ένας φάκελος δικαιούχου που είχε υποβληθεί εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο!
Από την άλλη πλευρά, άντε να εξηγήσει κανείς και τη θέση των υπαλλήλων, οι οποίοι είδαν συναδέλφους τους να εγκαλούνται και να εμπλέκονται από τα διάφορα Πορίσματα και τις άλλες διαδικασίες (και να διασύρονται από τα ποικίλα δημοσιεύματα...) για το θέμα ακριβώς, προηγούμενων προγραμμάτων κοινωνικού τουρισμού.
Οπως και να έχει, βρείτε επιτέλους μία λύση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου