Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΟΤ: Κοιτάνε την... καμινάδα! (update: και βγήκε καπνός...)

Την... καμινάδα στην ταράτσα του ΕΟΤ, παρακολουθούν πλέον καθημερινώς οι ενδιαφερόμενοι και μη για τις τοποθετήσεις των νέων Διευθυντών. Να δουν τι χρώμα καπνό θα βγάλει. Και να αναφωνήσουν εν χορώ "habemus diretores!". Αν είναι...

...πάντως, να τηρηθεί αναλογία με το χρόνο που απαιτήθηκε για να γίνουν οι κρίσεις, τότε ..."ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι". 
Σε κάθε περίπτωση, εκκρεμούν όλες οι τοποθετήσεις, ακόμα και αυτές των προισταμένων στα Γραφεία Εξωτερικού που είναι γνωστό που θα πάνε οι άνθρωποι.
Υπομονή. Μαθαίνουμε ότι ενημερώθηκε γενικώς και η Μπουμπουλίνας επί των προθέσεων και λογικά, ήγγικεν η ώρα. 
Το θέμα είναι να μην "κολλήσει" από εκεί το θέμα, όπως και κάθε άλλο δηλαδή.

1 σχόλιο:

  1. Καπνός βγήκε τελικά, η σχετική απόφαση υπεγράφη μόλις πριν από μία ώρα και όπως μαθαίνουμε, από τα στελέχη του ΕΟΤ που κρίθηκαν πρόσφατα, οι τοποθετήσεις τους έχουν ως εξής: Στη Διεύθυνση Συντονισμού ο Π. Ευσταθίου και στη Διεύθυνση Ποιοτικού Ελέγχου η Σ. Λαζαρίδου. Αυτές οι δύο τοποθετήσεις ήταν τρόπον τινά και εκείνες που δεν ήταν δυνατόν να προβλεφθούν. Οι άλλες, κυρίως λόγω των απαιτήσεων των θέσεων και των προσόντων των στελεχών, ήταν αναμενόμενες και είναι στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών η M. Μάρακα, στην Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών η A. Ζαμπούκου, στη Διεύθυνση Επιθεώρησης η Χ. Γαβριήλ και περίπου ως είχαν, στη Διεύθυνση Διοικητικού Α. Σπακουρή, στη Διεύθυνση Επενδύσεων Β. Γκόλφη και στη Διαφήμιση η Α. Βαρελά.
    Θυμίζουμε ότι η υπό σύσταση Διεύθυνση Υποδοχής Επενδύσεων και του Πολεοδομικού Γραφείου εντός αυτής, αναμένει το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα, αφού αφορά σε τροποποίηση του οργανογράμματος του Οργανισμού )και αφού δεν το προέβλεψαν νωρίτερα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή