Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

ΕΟΤ- Κοινωνικός Τουρισμός: Αναρτήθηκαν οι εγκύκλιοι για το "Τουρισμός για Όλους" 2012-2013


Αναρτήθηκαν αργά σήμερα από τον ΕΟΤ, μετά την υπογραφή της σχετικής απόφασης από την υπουργό Τουρισμού Ο. Κεφαλογιάννη, οι εγκύκλιοι όρων συμμετοχής και οι αιτήσεις για τα δύο προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του Οργανισμού,  Εξαήμερες Διακοπές και Γ’ Ηλικίας. Τα προγράμματα αφορούν...

...συνολικά σε 81.200 δικαιούχους.
Οι κάτοχοι των δελτίων «Τουρισμός για όλους» Εξαήμερων Διακοπών έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν διακοπές σε όλη την Επικράτεια.
Η διάρκεια των διακοπών ορίζεται μέχρι τις πέντε διανυκτερεύσεις, οι οποίες δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν το χρόνο ισχύος του Προγράμματος, δηλαδή την 31η Μαΐου 2013 και θα διατεθούν συνολικά 76.200 δελτία.  
Στο πρόγραμμα συμμετέχουν  ξενοδοχεία όλων των λειτουργικών μορφών και τάξεων, τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες και επαύλεις, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και οργανωμένες τουριστικές κατασκηνώσεις όλων των τάξεων, που διαθέτουν Ειδικό Σήμα Λειτουργίας, έχουν όλα τα δικαιολογητικά σε ισχύ και περιλαμβάνονται στον ηλεκτρονικό κατάλογο καταλυμάτων του προγράμματος.
Σε περίπτωση που κάποιο από τα πιστοποιητικά με περιορισμένη ισχύ (πιστοποιητικό πυρασφάλειας, άδεια για τη λειτουργία χώρων υγειονομικού ενδιαφέροντος) έχει λήξει ή πρόκειται να λήξει κατά την διάρκεια εφαρμογής του Προγράμματος, η επιχείρηση οφείλει να εξασφαλίσει έγκαιρα την ανανέωση του, διαφορετικά και παρ' ότι ενταγμένη στο πρόγραμμα,  δεν θα έχει δικαίωμα να ενοικιάζει δωμάτια στους δικαιούχους του Προγράμματος  μετά τη λήξη του συγκεκριμένου πιστοποιητικού.
Περίπου τα ίδια ισχύουν και για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» Γ΄ Ηλικίας  2012 – 2013, το οποίο θα ισχύσει από 1.10.2012 έως 31.5.2013. Οι κάτοχοι των Δελτίων «Τουρισμός για όλους» Γ΄ Ηλικίας  έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν διακοπές σε όλη την Επικράτεια και η διάρκεια των διακοπών ορίζεται μέχρι τις πέντε διανυκτερεύσεις, οι οποίες δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν το χρόνο ισχύος του Προγράμματος, δηλαδή 31η Μαΐου 2012.
Θα διατεθούν συνολικά 5.000 δελτία.
Στους συνταξιούχους κύριους δικαιούχους του Προγράμματος έξι ημερών αλλά και στους δικαιούχους Γ’ Ηλικίας, παρέχεται παράλληλα η δυνατότητα πραγματοποίησης  μέχρι τεσσάρων (4) απλών λούσεων – τέσσερα (4) εισιτήρια ελεύθερης εισόδου – σε εγκαταστάσεις Ιαματικών Πηγών όλης της χώρας, ανεξάρτητα αν οι επιχειρήσεις των εγκαταστάσεων αυτών στεγάζονται σε καταλύματα που συμμετέχουν ή όχι στα Προγράμματα και με την προϋπόθεση ότι οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις Ιαματικών Πηγών δέχονται να παρέχουν την πρόσθετη αυτή υπηρεσία στους  δικαιούχους.
Όλες τις λεπτομέρειες, τις αιτήσεις και τις αναλυτικές καταστάσεις και των δύο προγραμμάτων μπορείτε να τις βρείτε εδώ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου