Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Διαβάζοντας τοπικά media: Χωρίς κλιματισμό το αεροδρόμιο Ακτίου, στα 158 ευρώ το ναύλο ενός ΙΧ από Βόλο προς Β. Σποράδες!!!


Το πόσο εκτιμούμε και επιζητούμε τις ρανίδες ενημέρωσης και τις πηγές πληροφορίας από τα διάφορα τοπικά μέσα, ανά την Ελλάδα, δεν χρειάζεται να το επισημαίνουμε συνέχεια, όσοι μας παρακολουθούν το ξέρουν. Σημαντικά προβλήματα ή ζήτήματα των τοπικών κοινωνιών, οικονομιών και αγορών αναδεικνύονται από τοπικά...

...μέσα -  εφημερίδες, sites, blogs κοκ - και συχνά “βάζουν τα γυαλιά" σε κάθε άλλο “εθνικό”, πλην εξακολουθητικά "αθηνοκετρικό", κέντρο ενημέρωσης. 
Δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα: Από Σποράδες το πρώτο, όπου στο skopelos-news έγινε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ανάρτηση για το κόστος των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων από το λιμάνι του Βόλου. Κόστος που φαίνεται και να εξηγεί εν μέρει τη μείωση που καταγράφεται προς τα νησιά των Βόρειων Σποράδων, φέτος και να θέτει λενα γενικότερο θέμα προβληματισμού με το τι συμβαίνει με το θέμα του κόστους των ακτοπλοϊκών και πορθμιακών συνδέσεων εν γένει, από άποψη συνθηκών ανταγωνισμού. Και παιδιά, να είστε βέβαιοι ότι όλο και κάποιος ακούει...
Το δεύτερο, από το tomistinenimerosi.gr που θίγει ένα θέμα πολύ σημαντικό, το γεγονός ότι στο αεροδρόμιο του Ακτίου, δεν λειτουργεί κλιματισμός από το 2011!
Ενώνουμε, λοιπόν και εμείς, τη "φωνή" μας μήπως και θιγεί καμία "χορδή" ευαισθησίας κάποιου αρμοδίου...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου